Loc de poveste

Camere, livinguri și bucătării, filigorie, cramă

Intră!

Cabana Bavareză a fost gândită ca un loc de evadare, de relaxare și de socializare cu familia sau prietenii. Totul, în cele mai mici detalii, este conceput cu acest scop.

Intimitatea pe care o oferă, starea de spirit care te învăluie aici, ideea de exclusivitate, de stil aparte, particular – bavarez și săsesc, prezent în toate elementele – și senzația de confort elegant, fac din toate spațiile cabanei o adevărată experiență.

7 camere

8 băi

6 în camere
2 servici

2 living-uri

Bucătărie

complet utilată

Zonă de luat masa

20 de locuri

Filigorie

Servicii și activități suplimentare

Zonă grill

Cramă

Zonă pentru foc de tabără

Acces facil din Porumbacu de Sus

Zonă izolată

ferită de agitație

Numeroase atracții turistice

7 camere

8 băi

6 în camera
2 servici

2 living-uri

Bucătărie

complet utilată

Zonă de luat masa

20 de locuri

Filigorie

Servicii și activități suplimentare

Zonă grill

Cramă

Zonă pentru foc de tabără

Acces facil din Porumbacu de Sus

Zonă izolată

ferită de agitație

Numeroase atracții turistice

Camere

Cabana Bavareză vă oferă 7 camere duble.

Iar limba germană are un cuvânt extrem de potrivit care să le descrie: ”laúschig”. Noi îl traducem ca și ”cozy”. Sau comod.

Detaliile de decor, lemnul, albul pereților, mobilierul, calitatea materialelor, lumina caldă a becurilor și lumina naturală a muntelui (care oferă aceeași magie, indiferent că sunt Alpii Bavarezi sau Munții Făgăraș) – toate crează senzația de îmbrățișare confortabilă cu care ești întâmpinat când intri, apoi răsfățat când dormi sau te relaxezi.

LIVING-URI ȘI BUCĂTĂRIE

Sunt exact acele două spații care ”transformă” o cabană într-un cadru de socializare. Sunt locurile de întâlnire a tuturor, de interacțiune, de joacă, de povești…

Sunt locurile unde masa împreună reprezintă un eveniment în sine, fie că e vorba de micul-dejun, de cafeaua de dimineață, de un brunch sau de o cină.

De aceea le-am acordat o atenție deosebită, tocmai pentru a facilita aceste lucruri. Și vă punem la dispoziție 2 living-uri generoase, cu loc de luat masa și zone de relaxare, plus o bucătărie dotată complet.

FILIGORIE

Afară. În aer liber. În natură. La aer curat. Răcoare. Umbră. Asta ne dorim cu toții atunci când mergem la munte. Iar Cabana Bavareză are un loc special, chiar în curte, unde vă puteți bucura de toate acestea, confortabil, relaxant și intim. Cu zonă de grill disponibilă și loc de luat masa.

În curând, Cabana Bavareză pregătește o surpriză pentru toți cei pasionați de vinuri și tabieturi. O cramă dedicată, cu vinuri bune – din propria noastră podgorie și cu atmosferă specială, care va completa experiența voastră ca oaspeți ai cabanei.